miercuri, 20 iunie 2012

Don't Worry...

... we're almost there.

Spuma laptoasa a zorilor devreme uitata-n decor, spanzura de-un cui agatat in bolta. Peste tablou, un geam neudat gliseaza spre mine... Sunt zorii acestei zile. Ma ridic cu raze in privire...le simt cum parca se duc in neant... se pierd si nu vor mai fi nicicand..se consuma... ca si secundele... Privesc patul... parca-i picurat cu acid...ma arde... imi simt pielea lipita de el... lasata acolo... ma descompun... fierb...putrezesc si clipesc.

Pe-afara totu-i miros..cangrena, puroi..mucegai. Dimineata parfumuri de proaspat...seara... parfum de cadavru....  te macina, te roade... ti-e greu. Privesti catre cer, el e atat de perfect, curat si cristal si o minge de foc, iti doresti sa fi tu acea pasare zvelta ce se-adapa cu cerul...pe aripi...pe trup. Dar nu esti. Si intors pe pamantul ce fierbe sub tine... esti tot degradat... de toti si de toate.

Sunt serile aprinse si parca din asfalt, de atata caldura, se-nalta flacari gri ce lumineaza toata strada. Curbat e peisajul cu unde de caldura... trist e orizontul.... iar sufletu-mi de ceara. Iar patul inca proaspat cu fosta insomnie se uita trist la mine si tace in decor, o noapte de-as avea amorul tau diform.


Si doar daca-ai simti, ce nopti si ce iubire mi-mbraca trupu-n patimi si sufletu-n amor, si cat nisip se pierde din efemer desert...clepsidra ce se-agata in peisaj inert.

P.S. I Love You

Niciun comentariu: